متن دلخواه شما
هوش‌طراح: طراحی هوشمند، تجربه‌ای فراتر از انتظار!
پنج شنبه 10 فروردين 1396 ساعت 12:37 | بازدید : 22 | نوشته ‌شده به دست میثم | ( نظرات )
1- مخاطبان هدف خود را فراموش نکنید.
یکی از اصول مهم برای طراحی اصولی سایت این است که شما باید بدانید که سایت خود را برای چه کسانی طراحی می کنید. مخاطبان هدف همیشه از بالاترین اولویت برخوردار هستند و بایستی وب سایت را با توجه به نیاز آنها طراحی کرد. همچنین شما باید با طراحی اصولی سایت، نیازهای آنان را فراهم نموده و قبل از طراحی سایت، مشتریان بالقوه هدف خود را شناسایی نمایید.
 
2) از به کار بردن سخنان دست و پا شکسته و بی معنی خودداری کنید.
مخاطبان شما هیچ شناختی نسبت به شما و کارهایی که در سایت خود انجام می دهید ندارند، پس آنها را با سخنان دست و پا شکسته، سخنان پیچیده و بی معنی، عبارات تکنیکی، تخصصی و کلمات کلیشه ای بمباران نکنید. به آنچه که عرضه می کنید نگاهی نزدیک و دقیق تر داشته باشید، سپس برای بازدیدکنندگان سایت خود با زبان ساده شرح دهید که دقیقاً چه کاری انجام می دهید و چه خدماتی به آنها ارائه می نمایید.
 
3) محتوای سایت خود را یکنواخت قرار نداده و از محتوای استاتیک دوری کنید.
امروزه محتوا نقش بسیار مهمی را در طراحی اصولی سایت ایفا می کند. خصوصاً این مسئله در تغییرات الگوریتم های گوگل هم نقش اساسی داشته است. به همین علت شما باید محتوایی جدید و مناسب داشته باشید. با بروز رسانی محتوای سایت می توانید رنکینگ سایت خود را افزایش دهید. پس در هر وب سایتی که طراحی می کنید، یک قسمت اخبار و یا Blog در نظر بگیرید.

طراحی فروشگاه اینترنتی و سایت ساز با  بیش از 130 امکان مختلف و واکنش گرا (ریسپانسیو) بودن، دارای نسخه مخصوص تلفن همراه (موبایل)

4) در طراحی اصولی سایت از Flash استفاده نکنید.
بعضی از وب سایت ها هنوز بر استفاده از Flash پا فشاری میکنند، غافل از این که استفاده از فلش یک اشتباه بزرگ در طراحی سایت می باشد.
فایل هایFlash ، می توانند ضربه بزرگی به روند فروش کلی سایت بزنند. یک دلیل این است که موبایل ها، فایل های Flash را پشتیبانی نکرده و قالبیت خواندن آنهارا ندارند. این در حالی است که حجم ترافیک قابل توجهی از این طریق به سایت ها می آید و این خود دلیلی است اساسی برای استفاده نکردن از فایل های Flash.
 
دلیل دیگر این که محتوای فایل های Flash توسط کرولرهای موتورهای جستجو خوانده نمی شوند(اصطلاحاً کرول نمی شنود) و به همین دلیل بهره وری سایت را با مشکل مواجه کرده و شما را از آن هدفی که انتظار داشتید (منظورافزایش ترافیک و رنکینگ سایت) دور خواهد کرد.

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
دو شنبه 23 اسفند 1395 ساعت 9:32 | بازدید : 14 | نوشته ‌شده به دست میثم | ( نظرات )

Shell ،Console و Terminal لینوکس مفاهیم بسیار قدیمی‌ای هستند که همچنان از آن‌ها استفاده می‌کنیم، البته با طرز کار و شکل و شمایل اصلاح شده! اما آیا می‌دانستید ترمینال در اوایل یک مانیتور فیزیکی و یک کیبورد بود و یا کنسول راهی برای ارتباط Low-level با سیستم‌عامل بوده است؟ اما شل چطور؟ برای یافتن پاسخ به این سوال و همچنین درک تفاوت‌های مابین Shell ،Console و Terminal در سیستم عامل گنو/لینوکس، در ادامه با ما همراه باشید.

 ماهان گستر طاها ارائه دهنده کامل ترین بانک موبایل مشاغل ایران

 

 


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
دو شنبه 16 اسفند 1395 ساعت 10:3 | بازدید : 34 | نوشته ‌شده به دست میثم | ( نظرات )

ویراشگر کد Sublime Text یک نرم‌افزار مینیمالیستی، سریع و پیشرفته با قابلیت‌های شگفت‌انگیزی است که برنامه‌نویسان زیادی برای کدنویسی از آن استفاده می‌کنند که برای سیستم عامل های ویندوز، مک و گنو/لینوکس در اختیار علاقمندان قرار دارد. در این آموزش، قصد داریم نحوهٔ نصب نرم‌افزار سابلایم تکست را روی سیستم عامل گنو/لینوکس توزیع اوبونتو آموزش دهیم.

افزودن PPA سابلایم تکست ۳ روی اوبونتو
برای این منظور، ترمینال را باز کرده و دستور زیر را وارد نمایید:

$ sudo add-apt-repository -y ppa:webupd8team/sublime-text-3

لازم به ذکر است که دستور sudo سطح دسترسی شما را به سوپر ادمین تغییر می‌دهد؛ لذا باید با اکانتی اقدام به نصب سابلایم نمایید که سطح دسترسی سوپر ادمین داشته باشد. سپس از طریق دستور زیر، اقدام به آپدیت ابزار پکیج منجر سیستم عامل خود می‌کنیم:

$ sudo apt-get update

در نهایت، با استفاده از دستور زیر، نرم‌افزار ویرایشگر کد سابلایم تکست ۳ روی سیستم ما نصب خواهد شد:

$ sudo apt-get install sublime-text-installer

پس نصب موفقیت‌آمیز این نرم‌افزار، از طریق منوی Dash اوبونتو می‌توان آن را سرچ نموده و با کلیک روی آیکان اختصاصی سابلایم، نرم‌افزار را اجرا نمود و یا در ترمینال، دستور subl را وارد نماییم.

 

طراحی فروشگاه اینترنتی و سایت ساز با  بیش از 130 امکان مختلف و واکنش گرا (ریسپانسیو) بودن،

دارای نسخه مخصوص تلفن همراه (موبایل)


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
چهار شنبه 11 اسفند 1395 ساعت 10:0 | بازدید : 15 | نوشته ‌شده به دست میثم | ( نظرات )

این روزها سازمان‌­ها و شرکت­‌های مختلف با مشکلات و مسائل پیچیده‌­ای مواجه هستند؛ گسترش کسب‌وکار، رضایت مشتری، ارائۀ خدمات جدید و متناسب با نیازهای جامعه و ... از جملۀ این مسائل است. در دنیایی که روزبه‌روز رقابت سخت­‌تر و شدیدتر می­‌شود، شرکت­‌ها برای این­‌که بتوانند بر رقبای خود پیروز شوند، در مواجهه با مسائلی از این دست نیازمند راه­‌حل‌­های خلاقانه و چند جانبه‌‌ای هستند. این­جا است که پای روشی به نام Design Thinking یا «تفکر طراحی» به میان می‌­آید. تفکر طراحی همان روشی است که شرکت­‌های بزرگ و پیشرو مانند Apple ،IBM، Nike و بسیاری شرکت‌های موفق دیگر سال‌ها است که از آن بهره برده­‌اند. اگرچه مفهوم تفکر طراحی در ایران مفهومی به‌نسبت جدید در نظر گرفته‌ می‌شود، اما آشنایی با این استراتژی از یک‌سو و همچنین پیاده‌سازی آن در استارتاپ‌ها، شرکت‌ها و سازمان‌هایمان از سوی دیگر امری ضروری است. 

 ماهان گستر طاها ارائه دهنده کامل ترین بانک شماره موبایل مشاغل ایران

 


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
یک شنبه 8 اسفند 1395 ساعت 18:14 | بازدید : 15 | نوشته ‌شده به دست میثم | ( نظرات )

معرفی 10 سایت ساز ایرانی

 

در این زمانه با توجه به گستردگی شبکه اینترنت و نیاز مردم به داشتن سایت در جهان اقدام به تولید سایت سازهایی جهت راحتی طراحی سایت شده است.

از جمله سایت های معتبری که در این زمینه فعالیت دارند می توان به سایت های ووردپرس و جوملا اشاره کرد که میزان بسیار زیادی از سایت های دنیا با این دو سی ام اس آماده ساخته شده اند.

در ایران به علت عدم آشنایی کاربران به زبان انگلیسی نمی توان از امکانات کامل این دو سایت خارجی استفاده کرد و تولید محتوا در این دو سایت سخت و حتما نیاز به دانش فنی دارد.

به همین علت برخی شرکت ها اقدام به ساخت سایت ساز در ایران و ارائه آن به مردم محترم ایران نموده اند.

در اینجا قصد داریم ده سایت ساز ایرانی که در کشور فعالیت دارند را معرفی کنیم. هر کدام از این سایت ساز ها دارای ویژگیهای منحصر به فردی می باشد که در زیر به بررسی برخی از این ویژگی ها می پردازیم:

1-    سایت ساز کاج

در حال حاضر ویرایش پنجم این سایت ساز موجود می باشد که هدف خود را بر روی سادگی کار کردن در پنل ادمین و تنوع در طرح های سایت قرار داده است.

بخش طراحی سایت بصورت درگ اند دراپ بوده بدین صورت که کاربر می تواند ماژولهای خود را گرفته و در هر بخشی از سایت که دوست دارد رها کند و با سلیقه خود یک سایت خوب را برای خود طراحی نماید. همچین ماژولار بودن این سایت ساز کمک می کند که ماژولهای بسیار متنوعی در اختیار کاربران قرار گیرد و در هر زمان که لازم بود ماژولهای بیشتری به سایت ساز کاج اضافه گردد.

همچین این سایت ساز 100 قالب سایت از پیش آماده دارد که موجب می شود قشر وسیعی از کاربران را پوشش دهد. تمامی این قالب ها ریسپانسیو (واکنش گرا) بوده و قابلیت نمایش در اسمارت فون ها را دارا می باشد.

2-    سایت ساز پوپش

شعار این شرکت در کمتر از 5 دقیقه سایت خود را تحویل بگیرید است.

این سایت ساز نیز بصورت درگ اند دراپ بوده و می توانید محل قرار گیری فقط متن ها و تصاویر خود را خودتان تعیین کنید.

قالبهای این سایت ساز در حدود 35 قالب می باشد و این قالبها ریسپانسیو نبوده که برای سال 95 مناسب نیست.

3-    سایت ساز پرتال

این سایت ساز در حدود 20 قالب برای مشتریان خود آماده کرده که همگی ریسپانسیو بوده که مشتریان می توانند از بین آنها قالب خود را انتخاب کنند.

این سایت ساز امکانات خوبی را برای کاربران خود محیا کرده است که نیاز کاربران را بر آورده می کند.

4-    سایت ساز sitesaz.ir

از نظر تنوع قالب خیلی خوب عمل کرده و بالای 450 قالب در اختیار کاربران خود قرار داده است.

دموی آنلاینی از قالبها در سایت مشاهده نشد که بتوان ریسپانسیو بودن یا نبودن آنها بررسی شود.

خود سایت اصلی شرکت ریسپانسیو نمی باشد.

نرم افزار سایت ساز در حال حاضر دارای دو نسخه 1.7 و 1.8 می باشد. این سایت ساز بصورت چند زبانه می باشد.

5-    نوین سایت ساز

شعار این شرکت هم سایت خود را در 5 دقیقه بسازید می باشد.

تعداد قالب های این سایت ساز در حدود 9 قالب می باشد که از نظر تنوع بسیار کم بود و بعضی از نمونه کارهای این شرکت ریسپانسیو و بعضی دیگر ریسپانسیو نمی باشد.

این شرکت 14 روز تست رایگان به کاربران خود ارائه داده است.

6-    ایران سایت ساز

از نظر امکانات این سایت ساز امکانات متنوعی را در اختیار کاربران خود قرار داده است.

بر روی سایت شرکت نمونه قالبهای آماده که کاربران بتوانند انتخاب کنند موجود نمی باشد. تعدادی از نمونه کارهای انجام شده موجود بوده که ریسپانسیو است ولی سایت اصلی شرکت ریسپانسیو تیست.

7-    سایت ساز سی فایو

شعار این شرکت از میان 100 قالب حرفه ای، همین حالا رایگان وب سایت خود را راه اندازی کنید است.

این زمان رایگان 48 ساعت می باشد که بعد از آن باید مبلغ سایت را پرداخت نموده و نسخه خود را کامل نمایید.

تعداد قالبهای این سایت ساز بیش از 90 قالب که ریسپانسیو بود و تنوع بسیار خوبی را در اختیار کاربران قرار می دهد.

امکانات این سایت ساز در سایت شرکت به خوبی مشخص نمی باشد و فقط تعداد کمی از امکانات مشخص بوده است.

8-    سایت ساز کاموا

شعار این شرکت در کمتر از 20 دقیقه سایت خود بسازید است.

14 روز سایت را رایگان در اختیار شما قرار می دهد.

تعداد قالب های این شرکت در حدود 20 قالب می باشد که همگی واکنشرا و ریسپانسیو بوده.

9-    سایت ساز پورتال ساز

این سایت ساز دارای 50 قالب می باشد که تمای قالبها از یک فرمت استفاده شده و بیشترین تغییر در رنگ بندی آن می باشد.

بخاطر نبودن دموی آنلاین ریسپانسیو بودن این قالبها مشخص نمی باشد اما نمونه کارهای این شرکت ریسپانسیو نمی باشد.

10-                       سایت ساز زرین

این شرکت تنوع بسیار زیادی در زمینه های مختلف سایت ایجاد کرده است. و بیشترین تکیه این شرکت بر روی فروش سایت های آماده مختلف می باشد.

منبع : پرتال کاج

 

 

 

 


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
سه شنبه 3 اسفند 1395 ساعت 17:54 | بازدید : 28 | نوشته ‌شده به دست میثم | ( نظرات )

 

اینترنت همانند یک دنیای بسیار وسیع است که فقط بخش کوچکی از آن تا به حال کشف شده است و این در حالی است که بخش‌های کشف نشده به ۳ گروه تقسیم‌بندی می‌شوند که از آنها تحت عناوین دیپ‌وب، دارک‌نت و دارک‌وب یاد می‌شود. دارک‌نت در حقیقت نوعی نتورک است که در حالت عادی قابل دسترسی نیست و دیپ‌وب -و زیرمجموعهٔ آن دارک‌وب- بخش‌هایی هستند که موتورهای جستجویی همچون گوگل یا بینگ هنوز موفق به شناسایی یا اصطلاحا ایندکس کردن آنها نشده‌اند! همان‌طور که در تصویر فوق مشاهده می‌شود، ما صرفا بخش اندکی از وب را در اختیار داریم و عمده اطلاعات آن، در دسترس همگان نیست. 

طراحی فروشگاه اینترنتی و سایت ساز با  بیش از 130 امکان مختلف و واکنش گرا (ریسپانسیو) بودن، دارای نسخه مخصوص تلفن همراه (موبایل)

 

 


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
یک شنبه 24 بهمن 1395 ساعت 14:22 | بازدید : 25 | نوشته ‌شده به دست میثم | ( نظرات )
وبسایت محبوب Stackoveflow از سال ۲۰۰۸ تاکنون، توانسته جایش را روز‌به‌روز در میان برنامه‌نویسان و توسعه‌دهندگان بیشتر باز کند؛ از زمان تاسیس تاکنون، Stackoveflow تبدیل به محبوب‌ترین منبع برای برنامه‌نویسانی شده که می‌خواهند سؤالات خود را به اشتراک بگذارند تا به بهترین پاسخ برسند. در طی بحث‌هایی که در این وبسایت مطرح می‌شود، خیلی وقت‌ها برنامه‌نویسان در جواب سؤالات، کتاب‌هایی را هم برای موضوعات مربوطه معرفی می‌کنند که در این مقاله لیستی ۱۰ تایی از کتاب‌های محبوب برنامه‌نویسی بر اساس داده‌کاوی‌های صورت گرفته روی استک‌اورفلو را جمعآوری کرده‌ایم.
 


:: برچسب‌ها: Stackoveflow ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
شنبه 23 بهمن 1395 ساعت 9:49 | بازدید : 39 | نوشته ‌شده به دست میثم | ( نظرات )
وقتی بحث پیچیدگی کد پیش می‌­آید، اغلب برنامه­‌نویسان می­‌گویند که می­‌خواهند کدهای ساده‌­ای بنویسند اما محدودیت زمان و یا مسائلی مانند دانش ناکافی، امکان تکمیل کار و سپس ساده­‌سازی را به آن‌­ها نمی‌­دهد! البته درست است که برنامه­‌نویسانی که زمان پروژه را رو به پایان می­‌بینند و فشار آن را حس می­‌کنند، کدهای پیچیده­‌تری می‌­نویسند اما در واقع این محدودیت زمان نیست که آن­‌ها را مجبور به این کار می‌­کند؛ به جای این که برنامه­‌نویسی بگوید «محدودیت زمان اجازهٔ ساده­‌نویسی کدها را نمی‌­دهد»، می­‌تواند بگوید «من آن‌قدر سرعت عمل ندارم که بتوانم در این زمان محدود، کدهای ساده‌­ای بنویسم». یعنی هر چقدر سرعت شما در برنامه‌­نویسی بیشتر باشد، محدودیت زمانی تأثیر کمتری بر کیفیت کدهای شما خواهد داشت. به طور کلی، آنچه در این مقاله قصد داریم مورد بررسی قرار دهیم این است که به چه شکل و با اتخاذ چه استراتژی‌هایی می‌توانیم به برنامه‌نویس سریع‌تری تبدیل شویم. 
 


:: برچسب‌ها: برنامه‌نویسی ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
یک شنبه 17 بهمن 1395 ساعت 18:14 | بازدید : 33 | نوشته ‌شده به دست میثم | ( نظرات )
چهارم و پنجم اسفند ماه 1395، همایش آیندهٔ وب و موبایل ایران با حمایت سازمان فناوری اطلاعات در مرکز همایش‌های شهید قندی برگزار خواهد شد. این همایش یک رویداد ۲ روزه است که در آن پیشتازان صنعت وب و موبایل از تکنولوژی‌های روز دنیا در این حوزه‌ها سخن می‌گویند به طوری که این همایش پنجره‌ای به چشم‌انداز آینده‌ٔ وب و موبایل در جهان، و همچنین راهنمایی برای تصمیم‌گیران، تصمیم‌سازان و متخصصان ایرانی است.
 

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
شنبه 16 بهمن 1395 ساعت 9:33 | بازدید : 24 | نوشته ‌شده به دست میثم | ( نظرات )
پس از حملهٔ Dyn DDoS که به ماه اکتبر سال ۲۰۱۶ برمی‌گردد، همهٔ ما شاهد بودیم که تا چه میزان وسایل هوشمندمان آسیب‌پذیر‌ند؛ کلیهٔ سرویس‌های Netflix ،Spotify ،Amazon از دسترس خارج شدند. روی هم‌ رفته، از زمان حملات دیداس فوق الذکر تاکنون، بحث‌های زیادی پیرامون این‌که چگونه امنیت سرویس‌های خود را بهبود بخشیم شده است. به هر حال، بعضی مواقع مشاهده کردن یک نمونه که در دنیای واقعی اتفاق افتاده است به ما در درک بهتر مفاهیم کمک می‌کند. بنابراین در این مقاله ما قصد داریم زیرساخت امنیتی طراحی شده توسط گوگل را بررسی نماییم، جنبه‌های مهم در هر لایه از این تکنولوژی را مطرح و با بیان نمودن مفاهیمی کلیدی این بحث را به پایان برسانیم. 
 

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
آخرین عناوین مطالب